Yourhosting: grootste shared webhostingprovider van Nederland 

Yourhosting is al sinds 2001 actief op het gebied van domeinnamen, webhosting en websites. Met ruim 120.000 klanten kunnen zij zich met trots de grootste shared webhostingprovider van Nederland noemen. In 2023 en 2013 hebben zij zelfs een 8,4/10 gescoord in hun jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek! Wilt u zich ook aansluiten bij Yourhosting en bent u hierdoor benieuwd wat zij allemaal te bieden hebben? U leest het hier!

Yourhosting staat altijd voor u klaar

Niet alleen tijdens kantooruren, maar ook in de avond en tijdens het weekend staan de professionele servicemedewerkers voor u klaar. Yourhosting houdt namelijk van een snelle en goede service. Wanneer u namelijk telefonisch contact opneemt wordt u direct doorverbonden met een medewerker en als u online een contactformulier heeft ingevuld kunt u binnen één werkdag een persoonlijke reactie verwachten.

XS Hosting vanaf €3 per maand

Yourhosting biedt verschillende pakketten aan, uiteenlopend van een XS tot een XL pakket. Het XS pakket start vanaf €3 per maand (exclusief €10 setupkosten) en hier zitten de volgende dingen bij inbegrepen:
8GB schijfruimte
5 GB dataverkeer
1 MYSQL-database

 

Terug naar overzicht