JouwWeb: uw eigen website in eigen handen

Heeft u een eigen website op de planning staan, maar zoekt u nog naar een geschikte webhost? Dan is daar Jouwweb.nl. JouwWeb werkt hartstikke eenvoudig: de website wordt opgestart, gevuld, gepubliceerd en gedeeld en u kunt daarna direct beginnen met (online) groeien. Hiervoor is geen enkele kennis vereist, want dat hebben ze bij JouwWeb al allemaal in huis. 

Gratis webhosting

Wanneer u besluit om een website via JouwWeb te laten maken, ontvangt u betrouwbare webhosting volledig gratis erbij. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over een datalimiet of over de ruimte op de harde schijf. In elk pakket dat JouwWeb aanbiedt, zit deze gratis webhosting inbegrepen.

Wat vinden klanten van JouwWeb?

Om de beste keuzes voor uw website te kunnen maken, is het natuurlijk belangrijk om eerdere ervaringen van klanten met JouwWeb te weten. Om u zo goed mogelijk te informeren hebben wij enkele beoordelingen op het onafhankelijke platform TrustPilot geraadpleegd. In het algemeen wordt JouwWeb met een 8,8 beoordeeld! Klanten vinden de JouwWeb makkelijk, snel én betaalbaar. Tevens wordt de klantenservice positief beoordeeld. Bent u al overtuigd?

 


Laatst gewijzigd: 2017-06-23 10:21:01
gdfg
Terug naar overzicht