Neostrada.nl

Neostrada: betrouwbaar en goedkoop 

Neostrada is pas ongeveer 10 jaar geleden begonnen, maar nu al een snel groeiende en grote hostingprovider in Nederland. Bij Neostrada kan men zeker zijn van een optimale betrouwbaarheid en abonnementen voor een scherpe prijs. Het feit dat ze al meer dan 40.000 klanten hebben opgebouwd tijdens hun bestaan bewijst dat ze hun doel om de goedkoopste webhoster van Nederland te zijn, met een goede service en hoge graad beschikbaarheid van de websites, goed naleven.

Wat zeggen de klanten over Neostrada?

Ze worden niet voor niets met een 8/10 beoordeeld op de onafhankelijke website TrustPilot! De klanten zijn vooral tevreden over de goede pakketten en de behulpzame helpdesk. Vooral de klantenservice is natuurlijk erg van belang bij het maken van een keuze voor een webhost, zodat u niet in de steek gelaten wordt wanneer u een dringende vraag heeft. Dit geldt voor zowel administratieve vragen als voor hulpvragen van een meer technische aard!

Een starterpakket vanaf €0,85 bij Neostrada!

Voor alle pakketten geldt 14 dagen bedenktijd. Bent u niet tevreden? Dan krijgt u uw geld terug! De volgende onderdelen horen bij het spotgoedkope starterpakket:
3 GB webruimte
Onbeperkt dataverkeer
Extra snel dankzij SSD
PHP 5.4, PHP 5.5, PHP 5.6 of PHP 7.0
1GB PHP Memory limit
MySQL 5, cPanel
285 gratis scripts
Onbeperkt e-mail accounts
100 domeinen op 1 pakket
Gratis SSL (Let's Encrypt)


Laatst gewijzigd: 2017-06-23 10:23:51
Terug naar overzicht